Uludağ Üniversitesi’nde kayıtlar başladı

 

                                                             

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversitelerde kayıt işlemleri yapılmaya başlandı. 3-7 Eylül tarihleri arasında tamamlanacak olan kayıt işlemleri online olarak tamamlanabilecek. Dileyen öğrenciler üniversiteye gelerek görevli memurlar vasıtasıyla da kayıt olabilecek.

Bursa Uludağ Üniversitesi’ne gelerek kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ve aileleri Görükle Kampüsü’nde oluşturulan merkezde görevli memurlar eşliğinde işlemlerini tamamlayabiliyor. Kazandıkları bölümlere kayıt olmak isteyen öğrenciler ve veliler mesai saatleri içinde Uludağ Üniversitesi’ne gelerek kolayca kaydolabiliyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından kayıt döneminde işlemlerin kolaylıkla gerçekleştirilmesi için öğrenciler ve velilerine yönelik düzenlemeler yapıldı. Öğrencilere kolaylık sağlamak amacıyla fakültelerin her bölümü için kayıt günleri belirlendi. Görükle Kampüsü içerisinde kurulan ‘Öğrenci Kayıt Merkezi’ne gelenler ortalama 5 dakika içerisinde tüm işlemlerini tamamlayabiliyor.

GÜN GÜN KAYIT İŞLEMLERİ TAMAMLANACAK

Üniversite yönetimi tarafından gün gün kayıt masalarının oluşturulduğu merkezde 3-7 Eylül tarihleri arasında belirlenen fakülte ve meslek yüksekokullarının kayıtları alınacak. Yapılan planlamaya göre; 3 Eylül 2018 tüm meslek yüksekokulları, 4 Eylül 2018 Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO, 5 Eylül 2018 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve İnegöl İşletme Fakültesi, 6 Eylül 2018 Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Hukuk Fakültesi, 7 Eylül 2018 Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi’nin kayıt işlemleri gerçekleştirilecek.

YENİ ÖĞRENCİLER HEYECANLI

Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için fakülteye gelen öğrenciler ve veliler de uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksekokulu Seramik-Çini Cam Programı’nı kazandığını söyleyen Berna Altınok da kayıt işlemlerini kolaylıkla tamamladığını ve hayalindeki eğitimi alacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Yakup Onuk isimli öğrenci ise mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde 2018 – 2019 Akademik Yılı, 1 Ekim 2018 tarihinde başlayacak.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Eyl-2018]

Haber Görüntüleme : 6.428 - 0